< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Tala Fou - Fa'afefea ona Fa'ailogaina Le Tulaga Lelei o Nofo Ta'avale?
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Fa'afefea ona Fa'ailogaina Le Tulaga Lelei o Nofo Ta'avale?

1. Sei o tatou malamalama muamua i le tuufaatasiga o vaega nofoa taavale.E tele ituaiga o vaega pito i luga o nofoa ta'avale: ulu, fa'amau lima ma tua, ma le tele o ituaiga o vaega pito i lalo.E masani lava, o lo'o i ai: aluga, fa'ase'e fa'ase'e ma lagolago pito i lalo, ma o le mea e sili atu o toso vae, fa'ate'ia fa'ate'ia, suiga ma nisi nofoa ta'avale eletise.
2. Siaki le mafanafana o le nofoa.O se nofoa lelei e lelei e nofo ai.Afai e le lelei, siaki le tulaga lelei o le nofoa.
3. Siaki pe lulu le nofoa.Afai e ioe, o le mea muamua e siaki pe i ai se faʻafitauli o nofoaafi.E masani lava, o le nofoa e luluina ona e le o pipii le taofi o le nofoaafi.E tatau ona e nofo filemu ma lulu i luma ma luma e vaai pe o i ai se faʻafitauli i le auala.Afai e leai, o loʻo i ai se faʻafitauli i le auala.E tatau ona e fa'afeso'ota'i le kamupani gaosi oloa mo le fa'agaioiina.
4. Siaki le ie nofoa.E tolu ituaiga o ie nofoa.Ie nofoa Polyurethane, e ta'ua o ie pa'u fai, ie nofoa pa'u ma ie lalaga.E tatau ona tatou va'ai i le su'isu'i o le ie nofoa.Afai e tutusa le su'isu'i, e foliga lelei le nofoa ta'avale ma e le tatalaina mo le sefulu tausaga.Afai e tatalaina le laina, e tatau ona sui vave, aua o le saoasaoa o le tatalaina o le laina o le a le vave tele i le amataga, ae o le saoasaoa o le tatalaina o le laina o le a matua televave.

nofoa taavale9 nofoa taavale13 nofoa taavale16 nofoa taavale18 nofoa taavale19 nofoa taavale20


Taimi meli: Sep-06-2022