< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Tala Fou - E fa'afefea ona filifili le nofoa ta'avale sa'o lelei?
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

E fa'afefea ona filifili le nofoa ta'avale sa'o lelei?

1. Avanoa tele
I le faaopoopo atu i le wheelbase fuafuaina o le taavale o le a aafia ai le avanoa tietie, o le fuafuaga nofoa e talafeagai o le a aafia ai foi le lagona avanoa o le tagata tietie.Nofo i tua nofoaga ulufafo, aluga tulaga ulufafo, H faasino i le nofoaga nofoa axis i le itu sa'o mamao mamao ma faapena ona alu ese.
O fua fa'atino e atagia mai ai le manatu ergonomic o le nofoa, mo se fa'ata'ita'iga: afai e le lava le lagolago i le fatafata ma tua o le tagata ti'eti'e, o le a lagona ai e le tagata ti'eti'e le le to'a ma le vaivai pe a ave le ta'avale mo se taimi umi;afai e la'ititi le pito i fafo o le aluga o nofoa, o le a le tu'uina le mamafa o le vae i le punou o le vae pe a uma le tulivae lea e taape ai alātoto autu ma neura.
Pe a mafaufau i le mafanafana o le nofoa, ia faʻalogo foi i le nofoa o loʻo i ai le vaega maualuga o le mamafa e le tatau ona i ai ni laina suʻi ma faʻataʻitaʻiga.
2.fa'asalalauga fa'amalosi tino
a, filifili le nofoa e tatau ona gauai atu i, aluga nofoa, backrest mamafa e salalau tutusa
b, aluga nofoa, tua i luga o le tele o le nofoaga e fesootai ai.
O le le lelei o le ta'apeina o le tino o le a mafua ai le mamafa i luga o le tino o le tagata nofoia ma vae, e taofia ai le tafe toto, o se tietiega umi o le a lagona foi le le fiafia.
3. headrest, fuafuaga fa'ase'e
Headrest ma faase'e fuafuaga e le gata e aafia ai le faagasologa o le avetaavale o le mafanafana, ae faapea foi e uiga i le saogalemu o le tietie taavale, o lea e faaitiitia ai le aafiaga i luga o le taavale, ma faapea le faagasologa o le filifilia o se taavale, le mafanafana o le nofoa headrest ma solo e mafai. aua le amanaiaina.
4.le malo nofoa atoa
O le nofoa e faigata tele o le a lagona ai e tagata le le fiafia, o le nofoa e malu tele, o le a faʻapipiʻi tele ai tagata i totonu o le nofoa, e le faigofie ona suia le tuʻuina atu o le tietiega, e maua ai le vaivai.

ata (8)


Taimi meli: Tes-28-2022