< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Tala Fou - Pe e Sausaunoa Aluga Foam Foam?
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Pe e Sausaunoa Aluga Foam Foam?

1. O le mea moni, o le aluga manatua sa i ai se manogi i le taimi muamua na faʻatau ai, ae o le manogi e masani ma e le afaina ai le tino o le tagata.O le a mou atu pe a uma se aso pe lua o le faʻaaogaina.A maeʻa le 24 itula o faʻaoga i se nofoaga faʻafefe, o le a mou atu le manogi.Faamolemole lagona le saoloto e faʻaaoga lenei vaega o ou masalosaloga.

2. So'o se aluga fa'amanatu fou e iai lona manogi.I se isi itu, afai e leai se manogi o se aluga manatua fou, o lona aluga atonu e le faia i le foam manatua.O lenei ituaiga manogi e le afaina i le tino o le tagata, pe a faʻaaoga mo le tusa ma le vaiaso, o le a mou atu le manogi i le taimi.Afai e te lagona o le manogi e matua oona, tuʻu le aluga manatua i se nofoaga faʻafefe mo le tusa o se aso aʻo leʻi faʻaaogaina.

图片1

3. E iai se mea e fa'atatau i meafaitino o le foam manatua.I le taimi nei, o le tele o tagata fa'atau oloa i le maketi latou te fa'aogaina mea fa'atau maualalo ina ia mafai ai ona tulituliloa tau maualalo.E malosi tele le manogi, ma e le mafai ona faʻaumatia le manogi.Faatasi ai ma mea lelei mata, i lalo o tulaga masani, o le totonugalemu o le aluga manatua o le a feagai ma se faʻamalologa faʻagasologa pe a uma ona aveese mai le limu.Afai lava e tuʻu i totonu o se nofoaga e faʻafefe ai le ea mo ni nai itula, o le foam manatua o le a tali atoatoa i le susu ma le okesene i le ea.O le manogi e le toe afaina i le tino o le tagata.E masani lava, e gaosia e le au gaosi masani ni aluga manatua.A maeʻa le totonugalemu, e tatau ona tuʻuina i se nofoaga e faʻafefe ai le ea ma matua mo le 1-2 aso aʻo leʻi faia le oloa maeʻa.O le mea lea, afai o loʻo i ai pea le tofo i lima o tagata faʻatau, e tatau ona le nafa le gaosiga, faʻaaogaina isi mea, pe le faʻaaogaina le faiga faʻapitoa.E malamalama foi i luga o nisi o faʻatauga i luga ole laiga, o tau o nisi aluga manatua e matua maualalo.

4. O le mea moni, o nisi tagata ua fautua mai o le aluga manatua e leai se manogi pe a naʻo le faʻatau, ma e iai sina manogi pe a uma ona faʻaaogaina mo se vaitaimi, o se mea masani foi.A maeʻa ona faʻaaogaina le aluga manatua mo se vaitaimi, ona o le gaioiga o le tino o le tagata e tufatufaina atu foi i le ulu ma le ua, o le aluga manatua o le a pisia i le afu i luga o le ulu ma le ua, ma e le maalofia o le ai ai. ia sina manogi i le aluga o taimi.I le taimi nei, e tatau ona tatou tuʻuina le aluga manatua i se nofoaga mago ma faʻafefe mo ni nai aso e faʻafefe ai le manogi.

aluga foam manatua(1) (1)


Taimi meli: Oke-08-2022